dimecres, 18 de gener del 2012

¿que son les sigles i que es la wwf?

WWF- (World Wildlife Fund o WWF)El Fons Mundial per la Natura

va començar com un petit grup d'entusiastes compromesos amb el medi ambient fa 50 anys. Avui s'ha convertit en una de les organitzacions de conservació de la naturalesa més importants del món. WWF està present en més de 100 països i compta amb el suport de 5 milions de persones dels 6 continents.





La Nostra missió

WWF treballa per un planeta viu i la seva missió és detenir la degradació ambiental de la Terra i construir un futur en el qual l'ésser humà visqui en harmonia amb la naturalesa:

* Conservant la diversitat biològica mundial

* Assegurant que l'ús dels recursos naturals renovables sigui sostenible

* Promovent la reducció de la contaminació i el consum desmesurat





Els nostres Principis

* Ser una organització global, independent, multicultural i apolítica.

* Utilitzar la millor informació i recursos científics disponibles per abordar tots els temes mediambientals que ens afecten.

* Buscar el diàleg amb tots els sectors socials i evitar conflictes innecessaris.

* Oferir solucions concretes de conservació a través de la combinació de projectes de camp, iniciatives polítiques, capacitació i educació.

* Implicar a les comunitats locals en la planificació i execució dels seus programes, respectant les seves necessitats culturals i econòmiques.

* Esforçar-se a construir aliances amb altres organitzacions, governs, empreses i població local per realçar l'efectivitat de WWF.

* Desenvolupar les seves activitats de manera efectiva en termes de costos i aplicar els fons dels seus donants de forma transparent.

1 comentari:

  1. Camilooo, a mi también me gusta tu fondo de la pàgina *.*
    Me gusta tu blog! ^^

    ResponElimina