dissabte, 28 de gener del 2012

LA CÁÇA FURTIVA

la cáça futiva-La caça és la inútil matança de sang que només l'home considera un esport i practica sense necessitats d'alimentació.

La caça de balenes, la caça d'óssos bruns, caça d'ivori ... La caça furtiva és la caça il · legal d'animals en perill d'extinció, caça en períodes prohibits com ara l'època d'aparellament i reproducció dels animals. La caça il · legal en zones protegides o en terrenys particulars. Caça o pesca fora de temporada establerta per a això. Caçadors sense llicència de caça o pesca. La caça sense control Mitjans de caça il · legals com certes trampes, reflectors de ensopiment dels animals, explosius per matar peixos.
Hi ha associacions nacionals i internacionals que persegueixen i denuncien la caça furtiva. Però malgrat, de l'acció de moltes d'elles i dels propis governs la caça furtiva creix cada any, i pitjor encara és que cada vegada el negoci de la caça furtiva es fa més rendible per als que la practiquen.

En aquest vídeo que he pujat podrem observar unes imatges batsantes fortes sobre diversos tipus d'animals que solen ser caçats pels furtius, anem aver com cacen el goril · la per la seva pell o en alguns pobles de africa per la seva carn que diuen que és molt nutritiva. També podem observqar tot tipus de pells que es encuentrasn no són pells sintètiques són pells autèntiques de animles caçats.
i una bastnate forta és com solen matar el ronoceronte blanc per la seva banya perquè supestamente ''un medicament''o afrodisiac.

tambe solen caçar l'elefant tansols per les seves banyes, es perque les banyes contenen marfil tnasols per dues banyes maten un elfant tan garn

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. eee locaa me gusta muchoo muchoooo muchoo tu blog esta smuy lindoooooooo me gusa muchoo

      Elimina